Jag älskar sushi. Om du inte älskar sushi så kanske det är dags redan nu att byta inlägg och läsa något annat. Men om du är intresserad så ska jag berätta om ett nytt ställe i Borås som är experter på Sushi, nämligen Shimadas Sushi Borås. Detta är en fantastisk sushi-restaurang med lunch från 79 kronor och där du dessutom kan beställa via telefon och hämta. Beställer du dagen innan så får du dessutom 10% rabatt :

Det är alltså en äkta japansk sushirestaurang som är belägen på Yxahammarsgatan. Det är en mysigt inredd restaurang som öppnade 2008 men som verkligen slagit igenom. Med en japansk känsla så lagas det mat med stor omsorg där råvarorna är noggranna utvalda. Dagens meny finns och dessutom erbjuder dem en mer omfattande förbeställningsmeny.

Men inte nog med det

Shimadas Sushi erbjuder nämligen dessutom sushi-kurser samt andra tillställningar i samma spår. Du kan dessutom boka in dem för fester, konferenser eller andra event där man vill prova något annorlunda eller göra något som är lite utöver det vanliga. Du kan även boka in kimonoprovning och verkligen få känslan av att du är i Japan, trots att du bara är i centrala lilla Borås.

Som sushi-älskare tycker jag det är viktigt att vissa grunder sitter, vilket det verkligen gör hos Shimadas. Det är fantastiskt god sushi, alla bitar, och man kan dessutom få en känsla av att det är på riktigt hemma gjort med mycket omsorg. Det gör mycket till smaken, tro det eller ej. Så är du i valet och kvalet när ni ska bestämma vart ni ska äta lunch om ni befinner er i centrala Borås så hoppas jag inte längre att ni tvekar om ni tycker om sushi. Hoppas det smakar något fantastiskt och att ni får en fantastisk upplevelse!